RallyStina

25 juni 2009 kommer vara ett datum som jag länge kommer att minnas. Efter en sväng till Gävle och Nyköping får jag nu ensam bege mig ut på vägarna. Körkortet är i mina händer och frihetskänslan är enorm.  

Första turen själv


När mörkret aldrig föll

Det sägs att midsommar i Dalarna är något speciellt, och jag tror jag håller med.

Klockan var två på natten och sista låten spelades på paviljongen i dalen, jag höjde min blick och såg ångorna från alla människor stiga mot skyn med de mörka grantopparna i bakgrunden. Det var magiskt.

Kontrasterna är stora, Säter änt som Nypan.

3 år senare

Nu sitter jag här, tillbaka där jag var för snart tre år sedan. Nyköping är inte längre mitt hem, låste min lägenhet för sista gången idag. Garderoberna och rummen här hemma börjar nu fyllas med mina kläder och saker, och detta ska nu bli mitt hem på heltid igen. Dessa tre år har hittills varit de bästa åren i mitt liv, och jag ångrar inte en sekund att jag flyttade dit som en liten tjej på 15 år. Trots alla motgångar har det gett mig otroligt mycket och jag känner att jag har utvecklats, förändrats och blivit en annan, bättre person. Det finns inte ord nog till att beskriva allt jag har fått upplevt och än mindre alla underbara personer jag träffat och vänner jag skaffat. Jag kommer sakna Nypan, KG, SPid 06 och ni som står mitt hjärta närmast.

Idag började mitt nya liv som en dalkulla på heltid, snart är väl min rikssvenska som jag lyckats skaffa mig ett minne blott. Imorgon byter jag ut skolan mot Donken och intervjuer på skola står på veckans schema. Jag kommer fortsätta vara KanotStina, men mycket har förändrats.


Mitt upp i all flytt har jag lyckats ta studenten och varit på bal. Minnen för livet.


GlädjeSyskonkärlek
Student
Bal + FlyttNynäs slott

RSS 2.0