Over the Rainbow

Jag är glad, glad, glad åh så glad! Livet känns bra, förkylningen släpper mer och mer och jag har haft en riktigt bra dag. Stan med Danni och filmkväll med Kakan. Känns som det blev en riktig filmhelg detta, men jag tror jag behövde det.

Imorn börjar en ny vecka med nya möjligheter, och jag ska ta till vara på de så gott jag kan.



/ S

Ska ni förbi här ?

Helgens mitt, lördagen, är slut, å den va riktigt bra. Började med att jag gick fel (?!) när jag skulle te busstastion i morse, jag som tänkte att ja börjar hitta rätt så bra här i stan, men icke.  Hann iaf med Ocklebussen efter lite löpning och sedan väntade ca 4 timmar vid Stenvik som flaggvakt. Vad ska man säga, förutom incidenten i början så va jag och Lisa hejare på att både heja, stoppa bilar och visa banor. Och servade blev vi, oh ja! Efter det bar det av hem te Stoffe innan Frösäng och pizza med triathlon gänget (Backman, Jonte, Mogge, Stoffe, Christian, Lisa, Rex).

  Det blev filmkväll ikväll igen, men nu va det inte bara jag och Danni, utan även Duss & Em. Vi såg Flyga Drake, och den va bra, läste boken för ett halvår sedan på engelska, och de skildes en del, men helt ok, efter det blev det Pearl Harbor, en klassiker som jag nog aldrig kommer tröttna helt på.
Tack för en toppen kväll!



/ S

Sömntuta

Fredag hela dagen, och det blev en bra sådan. Skolan går inte att klaga på, PA & kort idrott så fick gå hem tidigare.
Efter det blev det stan, mat & Danni ( som är här just nu).
Vi har just sett klart P.S, I Love You ♥,
en mysig film som är värd att ösla några timmar på.



/S

Det var en ..

Dagens inlägg tillägnas Jocke & Rex, som båda har tagit körkort idag, grattis till dem!
Blev te å åka ut te Jogersö eftesom jag aldrig hade vart där, och det tydligen va rätt illa då ja har bott här så länge.
Det va fint, men överskattat.


Plan 5

Jag brukar se mig själv som en ganska glad och lycklig person, och jag tror även att andra ser mig så. Därför blir jag så förvirrad när det iblir på andra vis. Min hjärna tar lov från allt relevant, och utan att jag vet varför så är allt upp och ned. Tänk om allt vore annorlunda, om alla svar på alla frågor och funderingar bara kunde ploppa upp. Att krav, förväntningar, anledningar och orsaker aldrig hade uppfunnits, att allt bara flöt på, utan hinder. 

Då vore jag glad.•

 
/S

Fuck The Rain

Idag kändes det verkligen att KG tiden är igång igen, uppstigning 05,40 för att sedan va på Hälso halv sju för styrka. Men jag är pepp å pigg, iaf på mornarna. Men det är jobbigt, har fortfarande svårt att inse varför jag inte är i samma form som de andra, men jag hoppas att jag snart inser det å kan sluta jämföra mig hela tin.

På eftermiddagen blev det K4 med Michis, Frida å Jennie, en av de bästa K4 passen jag kört här på KG, jätte härligt!
Sen va det långa mötet en anna sak, kanske inte lika härligt, men jag överlevde. Men jag förstår inte va vitsen med att krångla till allt är.

Detta året ska va mitt kloka år, och jag ska inte göra några dumma, förhastade saker, detta ska bli det bästa året-
och jag har min plan.



/S

Trampa På !

Jaha, då har skolan börjat, och det blev med en rivstart. Det första vi gjorde va att börja med projektarbetet, å ja, Fibi & Majsan är inne på pensionärer, vet inte hur det kommer att bli men de kan ju va mysiga. 

Direkt efter skolan var det dags för den årliga gemenskapsdagen med KG, och iår skulle tydligen ettorna få lära sig hitta i tid  här i Nypan genom att få cykla runt med oss stora ena.

Jag blev med i Team Gustav, vilket även innehöll Hanna, Pinnen å Michis. Först skulle vi till stadshuset, sen Gripen, Hållet, Perioden, Hjortensbergsbadet, Ekensberg, Rosvalla, Klubben, hamnen å te sist hälso, ja vi va runt nästan överallt här i Nypan. Det blev bla löpning, hoppa 50 m å paddling. Allt avslutades sedan med grillning här på KG, efter tre timmars slit.

Vi siktade mot guld, men kom på en delad tredjeplats (sist alltså) å gick hem med en OS-pinn i fickan.

Det var iaf en bättre gemenskapsövning än i ettan då vi bara va hungriga, tur nog har de fattat att vi gillar å är beroende av M A T !

Peppat KG-folk + några andra inför Multitävlingen i Frankrike, våren -08

/ S
 

Nu börjar det..

Okej, imorn börjar skolan och KG-livet har börjat igen och det känns som att det kommer att bli tjejerna som kommer regera på KG iår.
Lägenheten är fixad å ja, jag är laddad för mitt sista år här på KG, som ja tror kommer bli det bästa året hittills.
 
Vi kommer hårdköra från början till slutet, nu är det slut på vilan
-nu börjar allvaret.



/S

Sommaren är kort..

..och det mesta har faktiskt regnat bort, iaf nu på slutet. På måndag börjar skolan och allvaret  igen och om två dagar är mitt sommarlov här hemma i Dalarna slut. Har börjat packa nu, och ja, det känns konstigt. Detta var på ett vis mitt sista riktiga sommarlov, och det känns svårt att föreställa mig hur de kommande sommrarna kommer att bli. Det jobbiga är att ja inte är sugen på skola just nu, inte alls, å det brukar ja ju vara nu såhär alldeles innan. Projektarbetet är för mig ett stort frågetecken, om det inte vore för det så skulle det kännas helt okej, antar jag. Men det löser sig nog, hoppas jag. För nu ska jag njuta av mina sista dagar sommarlov i Dalarna.


/S

   

-

Besvikelse. För mig är det ett av de värsta orden, och just nu känner jag mig, just det, besviken.

RSS 2.0